MENINGSLÖST

Idag var det tillbaka till vardagen igen. Lillan ville inte riktigt bli lämnad på dagis idag, ganska ledsen när jag gick men det går ju över snabbt igen :)
Jag började kl nio i skolan, vi skulle på studiebesök på någon gård där allt var bevarat från 1700 talet typ. Ganska så intressant. 1,5 timme senare blev vi lediga. Jaha tänkte jag! Det kostar fan mer än det smakar av att köra in för det lilla sen hem igen. Hade jag bott i Karlshamn hade man ju skitit i vilket men nu har jag ju 35 min dit..
Aja när jag var hemma igen strax efter elva ställde jag mig och gjorde stek :) sen ringde fk eftersom jag inte fått mina pengar från när jag vabbade 25 mars! Sen skulle jag uppge hur mycket jag jobbat sen skolan började och fram till nu för hon skulle räkna ut ny sgi på mig. Efter att vi lagt på och jag suttit och räknat alla timmar varje månad och ringer upp henne igen frågar jag vart det hela ska leda. Jag gick inte i skola när jag vabbade i mars, nej det har du rätt i säger hon! Allt jobb jag gjorde i onödan alltså, idiot!

Nu är middagen klar till ikväll, familjen äter här och jag äter den på jobbet.
Nu har jag laddat mitt busskort också så imon tar jag tåget :) snart helg igen, det är fan sjukt att tiden bara kan gå så snabbt.
Denna helgen blir också jävligt trist men sen har vi fyra roliga på rad så kanske kan bita ihop :) bara 1 månad till vi flyttar nu :):)