LÅNGLEDIGHETEN FÖRBI

Oj oj vad mina fem dagars ledighet susade förbi snabbt. 
Midsommarafton blev perfekt! Vädret var helt underbart, dock lite i varmaste laget. Hade inte behövt ha 30 grader men visst hellre det än regn och 12 grader som vi också haft förut :) 
Älsklingen och barnen gick ner till dansen tillsammans med mormor medan jag och morfar förberedde med maten. 
När alla gästerna kommit skålade vi på en god välkomstdrink innan vi satte oss för att äta. Vi hade dukat långbord på altanen. Nellie hade hjälp mig att sätta ihop snapsvisor så hon fick välja vilka visor i nummerordning vi skulle ta :) 
Efter maten hade vi sjukamp och det var väldigt roligt och uppskattat. Kvällen rullade på med tårta och jordgubbar följt av snacks och allsång. Vilken sommarkväll vi hade, Petter spelade gitarr, ljusen var tända, myggorna surrade runt och min kärlek till vänster om mig. Bra sällskap och vindstilla kväll. ♡ kunde liksom inte bli bättre. Vid halv två åkte gästerna och vi satte oss ner för att dricka upp det sista, då kom regent då vi plockade in istället och gick upp och la oss. 

Dagen efter var lika varm och jobbig den. jag röjde undan från festen både inne och ute och därefter intog jag sol och badpossition. Poolen höll 32 grader så det var knappt svalkande, kunde ligga i den hela dagen. 
På kvällen körde vi till farfar och Anki och tog en kaffe. Satte ute och njöt och umgicks innan de åker på semester i Härjedalen. Blev såklart en vända i stallet innan hemfärd :) 

Idag har vi varit i stan och handlat lite pool grejer för rengöring. Tog en McDonalds lunch medan vi var där. På hemvägen körde vi inom mormor på en kaffe och barnen plockade bär. :) 
Min tanke var att hinna med träningen men så blev inte fallet så när middagen var undanröjd och maten Någorlunda smält så tog jag mig ut på en löprunda istället. Så jävla härligt men det tog emot idag då jag hade håll sista biten. Kände på mig att det var för nära inpå middagen. 
Men men det gick ändå men hoppas på bättre nästa gång :) 
Nu är det lite fotboll innan läggdags i renbäddad säng :)