UTAN NÅGRA ORD

Känner att det finns inga ord för detta inlägg och egentligen har jag inte direkt något vettigt att skriva heller men pressar ändå fram något då jag inte sitter med en bebis i famnen :) 
När jag lämnat Nellie på dagis körde jag till Karlshamn på frukostdejt med Maria och Algot :) passade utmärkt att piggas upp lite i regnrusket. Hon bjöd på ett hembakt bröd som var så otroligt gott så det ska jag minsann ge mig på en dag :) 
Tiden sprang såklart iväg i all hast och jag fick bege mig mot dagis igen då loppan skulle hämtas tolv. 
I eftermiddags kom Havanna till oss för att följa med Nellie på sin gympa. Nellie var jättestolt att visa vad hon kunde och Havanna tyckte till och med vissa grejer var lite läskiga :) 

Vi håller fortfarande på att låtsas att nappfeen kommer lite då och då. Nu är det längesedan hon fick något och idsg kom frostdockorna jag beställt så det fick bli ett paket under kudden idag :) jag tycker det är så härligt att se mitt barns lycka, hur hon känner med det hon får. Hon kramade kartongen och dockorna slets upp. Nu sover hon och dockorna ligger bredvid henne i sängen  :) 

Lillebror sover också så nu tänkte jag skriva av ett recept på vad jag ska handla innan vi ser på biggest looser. Imorgon är en utmaning på morgonen då Nellie ska målas och fixas inför påskfesten på dagis ;)