SEPERATIONSFAS

Veckorna rullar på och här sitter man igen, söndagskväll och vardagen är runt hörnet. Dessutom är det ny måndag imorgon, vabruari! Varför går det så snabbt för? Snart jul igen ;) 
Förra veckan hade Nellie feber och var jätteförkyld så Staffan vabbade för henne. Nu är det lilleman som är snorig och nu ikväll kändes han väldigt varm. 
I fredags jobbade vi båda och barnen hade sin första långa dag på dagis. Det hade gått bra för båda :) Milton är väldigt ledsen vid lämningen men det gör över snabbt igen säger fröknarna. Han kan vara väldigt gnällig och ledsen här hemma också och bara gå efter en. Tror han är inne i en liten fas nu :/ saker och ting blir mer och mer medvetet för honom och han kan börja sätta känslor på det. 

Igår lämnade vi bort barnen, Nellie hos Staffans mormor och Milton hos min. Ibland kan det vara bra och bekvämt att dela på de och går det att lösa med barnvakt är det ett plus :) Så får var och en av de egentid och all uppmärksamhet av den de är hos. 
Vi var på 35 års fest med god mat och lekar och massa skratt, kvällen avslutades på brasseriet vilket var en skräll denna gången också men det visste man innan. 
Det blev inte så sent, två var vi hemma men när vi kom hem så gjorde min fina man ihop lite mat till oss :) 
En trerätters sa han det var ;) ♡ 

Idag var det strålande solsken när vi vaknade och steg upp. Vid ett körde vi och samlade ihop barnen för att sedan köra på kalas i näsum för farfar. Vi blev bjudna på hemmagjord pizza och tårta :) 
Nu sover barnen och vi ligger i soffan och småtittar på en gammal film innan vi också kryper till kojs. 
Jag hoppas innerligt att lilleman inte får feber så jag kan jobba imorgon. Imorgon är min första dag som fastanställd :) 
Nellie är spänd på dagis imorgon då hon får vara med på den "riktiga" vilan efter lunchen. De fredagar hon varit där länge har de ingen vila så utan då kollar de på någon film :) dock är det inte poppis av henne ;) hon vill ligga på en madrass och höra saga, så imorgon blir hon glad :)