ÄLSKAR HEMMALIVET

Jag verkligen älskar att gå hemma och fixa och göra vad man känner för :) 
Igår körde vi till markislagret och köpte lite bra att ha till festen! Därefter fikade vi hos mormor. 
På kvällen bokade jag en stuga i Ullared , ska bli så mysigt :) har en känsla av att jag inte pallar gå mina vanliga 7 timmar i varuhuset :/ då kan jag dela upp det nu ;) 

Vi hade väldigt svalt i sovrummet igårkväll när vi la oss. Jag somnade relativt fort. En timme tig det bara :) vaknade i natt dock av en jävla smärta i magen, mindre skönt :/ 
Efter mina hemska drömmar vaknade vi halv nio imorse så det var perfekt! 

Idag går jag på halvfart. Har ingen ork eller energi till något. Ringt ett samtal och tömt alla minneskorten på datorn. Tro det eller ej men tog faktiskt denna graviditetens första magbild idag, helt sjukt. Har sagt det länge att jag måste ta en bild. Med Nellie tog jag första i v13 sen en ny varje vecka. 
Helt galet att tiden med andra barnet känns som att det går så mycket fortare, och shit vad man glömmer! Jag kommer inte ihåg när jag kände hicka osv med Nellie :) 

Nu ligger jag i hängmattan och försöker samla energi, det är så hemskt när Staffan kommer hem och frågar vad vi gjort under dagen och jag svarar inget :/  men det är det som är skönt med att gå hemma för då kan jag göra saker imorgon istället :)