ÖVERRASKNINGAR ÄR BRA!

Vaknade imorse till ett skinande valje av solens sken. Nellie väckte oss vid nio och lyckades få upp sin mamma. Pojkarna sov vidare och minstingen väckte jag vid halv elva :) 

För någon eller en vecka sen bakade jag en sats lussebullar som nu bara var några fåtal kvar i frysen. Jag bestämde för att baka nya och även pepparkakor med Nellie nu när hon är frisk. Vi körde till affären och handlade och när vi kom tillbaka såg vi morfar mickes bil på uppfarten :) 
Vi blev glatt överraskade och inte minst Staffan när det ringde på dörren. Han hade kört upp för att träffa vår lille gosse och stannade någon timme för att sedan återvända till Malmö igen.  Det glädje mig när han kör nästan 25 mil på så få timmar för att hälsa på <3 

Vi bakade pepparkakor medan pappa var här och när han körde slängde vi ihop lussedegen. När bullarna var klara var det dags att påbörja middagen. När köttet var i ugnen tog jag en härlig dusch. 
Efter middagen har jag myst med Milton då han haft en lång vakenperiod ikväll :) 
Nu kollar sambon hockey och båda barnen sover. Denna mamman är helt Slut och har nu huvudvärk. Storasyster har varit helt uppåt väggarna idag. Totalt ignorerat oss och gjort så mycket hyss man kan. Hon har kommit på allaredan att man kan hitta på hyss när mamma ammar för då kan jag ändå inte komma efter! 
Med den inställningen hos henne hade hon ikväll tagit burken med alla pepparkakor och ätit av all glasyr inne på toaletten.. Skitunge är vad hon är!