ALTANBYGGE PÅBÖRJAT

I fredag träffade jag äntligen min mamma :) vi satt ute i solen hemma hos oss, drack kaffe och snackade massa! 
Barnen lekte, badade och hade roligt. På kvällen grillade vi hemma hos mormor och morfar som var förträffligt gott. På kvällen spelade vi två omgångar kubb :) helt enkelt en härlig sommarkväll med familjen. 

Igår åkte mamma hem men Havanna stannade kvar och blir kvar en vecka. På förmiddagen körde sambon till bygghandeln och köpte massa virke och plintar till kommande altan. Vi har pratat om att bygga men velat lite om det blir iår eller om vi skulle vänta så jag fick en lite  chock när han lastade av två släp på uppfarten. 
Strax efter lunch kom pappa till oss :) han och Staffan grävde ner alla plintar och grejade hela dagen och kvällen. Vi åt gott på kvällen och delade en flaska rött. Senare var det fotboll som gällde vilket slutade med en finalplats för pojkarna :) 

Idag körde papi hem igen och jag och Nellie körde och handlade. När vi var klara plockade vi upp Havanna som följde med hem ett tag. De badade och busade och efter middagen spelade vi yatzy och kortspel. Både Havanna och Nellie fick yatzy :) 
För en timme sedan åkte Havanna tillbaka till mormor och vi påbörjade nattning av barnen. 
Jag har köpt en ny babyvakt som är tänkt till Milton I hans sovrum då de har varsitt. Alla tidigare kvällar har Milton somnat i famnen och sedan lagts ner i soffan eller i vagnen, då har vi haft full koll på minsta lilla men han har vaknat igen  efter en timme. Då har man fått ta honom i famnen igen och suttit med honom till vi gått upp och lagt oss. Jag tänkte att om vi lägger honom i sängen  direkt när han somnat så slipper vi sitta fast på kvällen. Idag är första kvällen vi provar och jag måste säga att jag tycker det är sjukt jobbigt. :/ jag är då inte avslappnad. Fast jag har babyvakt en så ser jag ju inte honom, hoppas det släpper med tiden :) så gjorde vi ju med Nellie när hon var 6 månader men visst vi bodde på ett plan och satt i rummet bredvid då.. 

Nu slötittar vi på tv innan vi intar sängen. Ny jobbvecka för Staffan och jag och barnen ska lämna bilen på verkstan imorgon igen!