WOW VILKEN DAG

Jag har kommit av mig här märker jag. Det har varit mycket på jobbet och sen har man ju familjen och hemmet att ta hand om när man väl varit ledig. 
Förra veckan åkte jag och barnen till mamma för några dagars mys och bus. När vi väl kommit ner blev Nellie mer och mer rosig på kinderna, värmen ökade och hon blev hängig. Hon var inte alls på topp och drogs med febern fram till söndagskvällen, alltså fyra dagar. 
Nu är hon fri från febern men har en liten förkylning som trivs hos henne. 
Jag har varit ledig tre dagar nu så vi har verkligen njutit och vilat upp oss. Lite småstäd och fixande varje dag. 
Idag har det verkligen varit ett underbart väder. Efter frukosten hörde jag av mig till Nellies bästis mamma och bestämde dejt på lekplatsen i Bromölla :) Nellie var helt lyrisk när de kom. Det blev några timmars lek och lite fika innan vi lunchade tillsammans.  
Efter lunchen körde vi hem och N följde med Nellie hem och lekte några timmar till :) en heldag ute i solen tog på krafterna på barnen ♡ jag är oerhört glad att jag har fått två barn som älskar utelivet precis som sin mamma. Så fort lilleman vaknar och ätit frukost kommer han med sina skor och ska gå ut :) 
Barnen har lekt så fint och jag har kunnat sola mig på altanen till en skvallertidning. Innan vi gick in för kvällen tog vi ett ryck i hörnrabatten med att dra upp lökar. Tanken är att det ska läggas matta och singel där snart. 

Nu är det snart läggdags så man är utvilad när klockan ringer imorgon. Upp tidigare än vanligt imorgon då jag ska på utbildning i Malmö inom risker :)