VÄLKOMNAR 2016

Julen svischade förbi i en väldig hast. Den blev bra trots allt och innebar både jobb och umgänge. 
Barnen blev väldigt nöjda med sina julklappar och även jag. Jag har uppenbarligen varit en snäll mamma då jag fick en ny dator av älsklingen/barnen ♡ 
Juldagen firades med Staffans familj där barnen fick ännu mer paket :) Lilleman och även Nellie fick mycket nya kläder så det var perfekt. 

Nu har julen flyttat upp på vinden igen hos oss och granen är utslängd. Jag tröttnar så fort på det när julen är över. Nu är det mer belysning och fräscha tulpaner på bordet :) med en vilding till unge så gick det tre ljusstakar och några tomtar denna julen. Limpistolen gick varm kan jag säga haha :) 

Idag är vi på kalas hos syster, istället för att sitta hemma och vänta ut tiden körde vi ner vis lunch för att leka med kusinerna :) Milton tycker här är lattjo med ALLA killsaker ♡ 

Imorgon är sista dagen av detta året och jag ser fram emot ett bättre 2016. Visst har året varit bra men det har varit en del turbulens så nästa år kan bara bli bättre tycker jag :) Vi har inget bestämt eller planerat att se fram emot men jag vet att det kommer fyllas på i almanackan ganska snabbt :) Vi kommer kunna göra desto mer med två heltidslöner i familjen så ekonomiskt sett får vi ett bra år, kanske kan klämma in en resa? ;)