REGN OCH RUSK

Tänker inte säga som de flesta, ny vecka och nya möjligheter. Det händer inte så mycket i vardagen ändå som skapar nya möjligheter. Livet är ett ekorrehjul.
Veckan började igår med jobb och dagis. Det var en del att göra på jobbet men det har jag alltid, jag ser till så jag har att göra :) läxläsning, matlagning, några ärende och mycket social kontakt och kaffe. Ungefär en samarfattning på min dag.
Jag körde bort en vända till cheferna och pratade lite med de och kollade läget på eftermiddagen.
Idag har varit en grå och trist dag. När jag vaknade imorse var jag så sjukt trött och kände bara för att lägga mig igen. Jag brukar ha piggnat till och vara på benen efter tio minuter men imorse satt det i länge. Jag var jättehungrig dessutom som säkert också påverkade lite.
När jag slutade hämtade jag hem mina små älsklingar. Lagade lite lunch innan lillebror vilade middag.
Jag satte mig en stund vid datorn och påbörjade en önskelista inför julen och inför ullaredsbesöket. :)
Efter vi ätit middag körde jag på träningen och dansade lite. Det gör mig verkligen på glatt humör, bra musik, röra på mig och dansa. Denna veckan jobbar jag både måndag och torsdag då jag brukar träna så fick klämma in ett extrapass :)
Imorgon är vi lediga så då får vi se vad dagen har att erbjuda, säkert inte något kul då man måste handla och tvätta på sina lediga dagar :/