FÖRKROSSAD MAMMA

Måste bara berätta.. 
Ni kommer kanske ihåg hur jag höll på i somras med en väggdekor till barn rummet? 
Om inte så kommer historien här igen. 

Jag beställde en dekor runt midsommar och leveranstiden var 15-25 dagar då den skulle skickas från Kina.  Ja det köpte jag, det lät rimligt. Efter en månad hade Jag inte fått den och kontaktar säljaren. Hon kollar upp det, ber om ursäkt och beställer en ny direkt då jag verkligen ville ha denna underbara väggdekor på mina barns rum. 
Efter ytterligare en månad frågade säljaren om jag fått någon av mina beställningar. Mitt svar var NEJ. Hon kontaktar posten och de hade inte fått in den. Till svar fick jag sedan att leverantören i Kina var i strejk vilket gjorde att de inte kunde spåra mitt paket. 
Där försvann mitt tålamod. In my ass tänkte jag! Jag fick mina pengar tillbaka efter många om och men och beställde en lika dan från någon annan leverantör.  I mitten på november kom min väggdekor och för några dagar sedan målade jag väggen i barnens rum. 
I söndags satte jag upp dekoren som blev så fin och några timmar senare hade Nellie slitit ner delar från den. Igår var alla dekorer ihopasatta till en stor jävla boll. 
Jag var då ingen glad mamma, helt förkrossad och allt detta jobb förgäves.. :(