SOLIG PÅSKAFTON

Påsken bjöd på ett soligt Skåne vilket var helt underbart. Jag bakade en dessert på förmiddagen och resterande tid spenderades under solens strålar. Vi var bortbjudna till mormor och morfar på eftermiddagen. Vi letade ägg tillsammans med barnen i trädgården som alla andra tidigare år, så mysigt och ännu härligare blev det med sol. En god påskmiddag åt vi i uterummet men även efterrätten och kaffet hanns med innan det blev för kallt och solen gick ner. 
På kvällen spelade vi gin och rummy :) spelet var slut runt tolv och då körde vi hem. 

I söndags var det jobb för min del och det var segt vill jag lova, framförallt eftersom jag fick sova en timme mindre pga sommartiden :/ 
Sambon och morfar fortsatte med altanbygget. På förmiddagen fick jag ett sms om att pappa hade kört upp och hälsat på, så han hade också varit med och byggt sen käkat middag med familjen :) jag hade ingen möjlighet att komma ifrån och säga hej så får ta det en annan gång. 

Igår var sista dagen av långledigheten här hemma. Trallgolvet kom på plats så nu återstår bara staketet :) 
Jag tog mig i kragen igårkväll och körde till träningen. Inte blivit av på säkert 6 veckor pga magsjuka, utbildningar och jobb. Så igår blev det och det kändes underbart, så jävla skönt. 
Idag tog vi en skön sovmorgon, åt frukost och gick ut i solen och lekte. Milton älskar sandlådan så det är det första han går till och sätter sig i när han kommer ut :) Nellie springer oftast till gungan först. 
I eftermiddags körde vi och storhandlade. Fyndade tre paket blöjor för 170 kr, det är bra tycker jag då ett paket annars kostar 108 kr :) bra med kuponger ibland. 
Ikväll tog jag och lilleman en promenad och tittade på kossorna innan pyjamas och sagostund :) 
Nu kollar vi på Sverige-Tjeckien matchen innan vi också hoppar i säng. Jobb och dagis imorgon igen!