EVIGT RINGANDE

Igår var vi välkomna hem igen till huset då fyllet var över för denna gången. Jag var tvungen att kompa ut några timmar för att kunna överlämna barnen. 
Väl hemma packade jag upp lite men det var riktigt varmt så jag struntade i det. Barnen gick upp och lekte på rummet och det blev plötsligt tyst. Då snurrade alla tankarna runt i huvudet så jag körde till jobbet tidigare för att få tankarna på annat. Det var svårt de första timmarna kan jag säga. Kände mig så omotiverad till allt och lyfte istället luren till polisen. jag blev kopplad till sos, inre befäl m.m utan svar på min fråga. jag ville bara veta vem den vänliga själen var som faktiskt ville hjälpa min pappa när han låg medvetslös i rondellen. Oerhört betydande människa med hjärta av guld. ♡♡ 
Mitt pass fortsatte med lite pingis och volleyboll. Skrev lite på datorn sen bara umgicks med kollegorna. Har fantastiska kollegor (några) som lyssnar och är så fina, det behövs faktiskt nu. 
Det tog evigheter att somna i det tomma tysta lilla rummet på jobbet så när klockan ringde 06.30 var jag inte det minsta pigg. 
Efter lite kaffe och frukost piggnade jag till och när solen värmde blev det ännu bättre. 
Efter jobbet hämtade jag mina busungar. Medan Milton vilade la jag mig såklart i solen.  Nellie tycker det är skönt att koppla av med surfplattan efter dagis så det passar utmärkt. 
Jag fortsatte ringandet till polisen. Till slut fick jag tag i en kvinna som kunde ge mig ett svar om att det kommer hem ett brev med sån info. 
Pratade med min syster då hon också varit i kontakt med polisen och hon hade mer bra info att ge :) 

Ikväll skippade jag träningen för det var olidligt varmt. Nu i efterhand ångrar jag det haha. Istället färgade jag håret och tog en kopp kaffe på altanen. 
Jag och Nellie har fixat ett kort till pappa / morfar som jag ska lämna imorgon när jag träffar honom. Det kommer bli verklighet imorgon när jag faktiskt kan krama om min pappa och veta allt som hänt ♡♡