BIOMYS EN ONSDAG

Dagarna fortsätter bjuda på sol och det är ljuvligt såklart. Dock är det lite jobbigt med klädvalen just nu. Som imorse var det endast 4 grader ute, ganska kyligt så det behövdes en jacka. På eftermiddagen var jag helt svettig av mitt klädvalen,  byxorna kavlades upp och strumporna åkte av igen. Svårt dethär och särskilt med barnen på dagis. Halva garderoben får följa med varje morgon! 

Jag var inte alls sugen på att greja eller fixa med något när vi kom hem efter att lämnat Nellie. Det blev det klassiska,  en kopp kaffe i soffan och nyhetsmorgon :) 
Ringde iaf och bokade fönsterputsning så det kan bli fint här efter renoveringen av huset. Rutorna är fulla med slipdamm och annat skit. Kanske håller sig till advent ;) 
Efter dagis körde vi till Biggan, lekte på lekplatsen utanför hennes samt fika lite. En mysig eftermiddag! 
Jag är verkligen så glad över alla man har i sin omgivning både på min egen sida såklart men även de jag fått till i min familj Tack vare min sambo ♡ 

Idag tog Staffan gympan med Nellie och jag lagade mat. Blev inte alls nöjd med maten, smakade skit och inte alls så som den gjorde sist så det var lite synd, typiskt när man ser fram emot middagen. 
När de kom hem igen körde jag på bio med mormor och biggan. Vi såg den nya svenska filmen "Glada hälsningar från missångerträsk" så jävla rolig, länge sen jag skrattade så mycket så det var välbehövligt :) att fylla på med glädje såhär på vardagarna ger bra med energi :) 
Det behövs mycket energi här hemma för att orka med dagarna. Det är full rulle, ingen vila och ingen ro. Lilleman kryper och sliter i allt han ser, mest av allt gillar han kontakter och sladdar :/