FÖRBEREDER FÖR LALANDIA

Första jobbeveckan (två pass) har nu gått sedan semestern slutade. Det känns ok nu. Jag strider dock för att få tillbaka de förändringar som gjorts men det får vi se hur det blir med det.
Efter jobbet idag handlade jag lite med mig hem. I princip hela dagen har jag förberett och packat inför vår semester till Lalandia. Det är en hel del som ska med för hela familjen på en vecka. Det ska bli härligt och mysigt att komma iväg och leva stugliv :)

Vädret var helt underbart när vi åt middag så den serverades på trädäcket. Barnen åt som aldrig förr och det var härligt att se. Men vem gillar inte lax liksom? :)
Efter middagen bytte jag och Nellie om till träningskläder, lillebror hoppade ner i vagnen sen tog vi en härlig långrunda på en timme i skogen. Stolt över loppan att hon gick hela 5 km utan att gnälla :) hon gillar dethär med att ut och gå!

Nu myser vi i soffan, Milton har lagt sig och det ska Nellie med göra snart. Jag tror jag har allt under kontroll. Imorgon är det jobb sen kör vi på tisdag. Mycket som är kvar att packa men det är sånt man måste ta när man vaknat :/