30 ÅRS SURPRISE

Äntligen säger jag bara så var dagen kommen då min älskade sambo fyller 30! 
De senaste månaderna har jag levt i hemlighet och tisslat och tasslat med allt och alla för att få en så bra överraskningsfest som möjligt. I mycket har jag känt mig ensam att inte ha så många att bolla tankar och idéer med men det har gått bra :) vad gjorde man förr utan mobil och sms :) 
I nästan tre år har jag haft i tankarna att ge Staffan en Liverpoolresa på just hans 30 års dag och det blev verklighet igår :) 
Tidigt i somras påbörjade jag min planering till denna fest. Det har varit riktigt roligt att planera och genomföra detta men också väldigt påfrestande! Jag satte ihop en Powerpoint-presentation om Staffans liv, allt jag vetat om honom och den avslutades med en resa :) 
Det blev en riktigt lyckad kväll igår och alla var nöjda och tyckte det var en superbra fest, det glädjer mig :) höggravid och att ordna en 30 års fest är en utmaning :) 
Jag är stolt och nöjd över att allt gick som det skulle och att sambon blev överraskad och glad :) 

Idag är flaggan hissad för honom. Vi sjöng för honom vid frukosten och Nellie fick välja låt, hon valde happy birthday :) självklart fick han paket på självaste dagen också! En graverad whiskykaraff med hans namn på :) 
Ikväll blir det smörgåstårtarester och vanlig tårta, perfekt avslutning på helgen! 
Jag är sååå glad över att dagis är stängt imorgon så jag kan vila upp mig, min rygg har fått stryk denna helgen men det kan det vara värt för min älskade! <3