DYGNETS TIMMAR RÄCKER INTE

Tiden springer iväg så klart, och sakerna på att göra listan blir aldrig färre konstigt nog. Att skilja på jobbets att göra lista och hemmets är enkelt men när hjärna ska ta hand om allt på båda ställena kan ibland bli för mycket.
Förberedelserna för lillemans kalas är i full gång.

I dagarna har vi vabbat för lilleman som fick en släng av kräksjukan. Jag är så stolt över mig själv som klarade av det helt själv när sambon var iväg. Nellie var till en stor hjälp den kvällen ♡

Igår var jag ledig men hade fullt upp. Jag började visserligen dagen på bästa sätt, med en härlig avkopplande massage. Det behövde jag verkligen nu i all stress hit och dit. Därefter körde jag och barnen och åt lunch och sedan hem till syster så Milton kunde bli nyfriserad. :)
Medan han vilade middag plockade jag och Nellie fram julen. ♡ det är så mysigt och framförallt när barnen ber om att få hjälpa till. Jag kommer ihåg när jag själv var barn och hjälpte mamma att placera ut tomtarna :)
Efter middagen körde jag till eko och köpte någon ny ljusstake, alltid någon varje år som får kasseras. Kvällen spenderades uppe framför bonde söker fru och syrror ♡ helt klart bästa tv-kvällen.

Idag var också en ledig dag. Efter frukosten körde vi och handlade till mitt bak. Barnen lekte fint på rummet medan jag bakade apelsin-saffrans biskvier. Det blev de mest misslyckades någonsin men första gången kan man inte räkna med att få en proffsig biskvie.
Jag fortsatte med julpyntet och bytte alla gardinerna.
Nellie städade sitt rum med viss hjälp, hon dammsög själv iaf :)
Båda toaletterna är också städade, inte av henne dock haha!
Efter middagen skulpterade jag fram lite figurer till tårtorna som ska göras till kalaset. Jag vet inte om jag har läget under kontroll men det återstår att se. Det är såå jobbigt att jag jobbar imorgon och går av lördag fm. Men det som är kvar bör gå fort om vi hjälps åt, stökar inte barnen fram går nog allt bra ;)