MÅNDAG MED FART

Imorse ringde klockan igen, drygt men det var bara att studsa upp och göra frukost åt loppan. 
Jag är oerhört glad att vi än så länge har en väldigt lätt och glad tjej om mornarna. Blir kanske värre med åren :) 
När jag lämnat henne på dagis åt lillebror och jag tog en kopp kaffe innan vi körde till Bromölla för mammagruppen. 
Jag hade egentligen tid till bvc imorgon men sköterskan frågade om jag ville ta det redan idag medan jag ändå var där så det gjorde vi. 
Gossen fick sitt 5-månadersvaccin och var såå duktig. Det var först på andra sprutan som han grät till lite men han blev lugn lika fort igen :) 
det märks att han växer när vi bär runt på honom här hemma. Längden hade ökat 1.5 cm sedan förra månaden och vikten är nu närmre 8.5 kg. Han ökar mycket men jättefint och han mår så bra på att bli ammad. Nu har jag i tankarna att trappa ut på det och ersätta med riktig mat, får se hur det går. Milton gapar för allt och är jättenöjd men det är nog jobbigare för mig Med att sluta amma. Det är ju så bekvämt om mornara att slippa gå upp och bara lägga till och somna om igen :) 

När vi varit på bvc var det dags att hämta storasyster igen. Vi körde sedan och handlade som tog en faslig tid innan vi var hemma igen. 
När jag lagade mat idag tyckte jag det var märkligt att det bara fanns sju fiskar i förpackningen  då det står 8 st på kartongen. Tänkte det var lustigt men sen brydde jag mig inte mer om det. När vi sen satte oss och skulle äta så säger Nellie, vänta här jag ska bara hämta en sak på rummet. Och ner kommer hon med en halväten frusen fisk som var den åttonde från förpackningen. Alltså när den ungen hunnit ta denna från köket har jag ingen aning om :) där kunde jag fundera! 

Ikväll tog vi en kopp kaffe i uterummet i kvällssolen. Nu har jag sett på lille Ernst medan älsklingen kollat på dålig fotboll ;) 
Strax läggdags och ladda batterierna inför en ny dag!