HALSFLUSS PÅ SEMESTERN

Jag och barnen har semester nu medan sambon arbetar. Vi hade en vecka tillsammans och vad gjorde vi då? Det minns jag knappt. :) vi har varit iväg på dagsutflykter såsom Kivik, Malmö och Eriksberg safari i Karlshamn. Lite har man hunnit med men än är inte semestern slut. Jag har en vecka kvar. Denna veckan har dock sugit då jag fått halsfluss och varit helt slut tre dagar.
Igår lyckade vi lite med räksmörgåsar på kvällen men det smakade inget vidare. Allt smakar konstigt och suget efter mat ligger vilande.
Jag har fått penicillin så resten av semestern ska jag knapra skiten.

Just nu sitter barnen inne och myser till Byggare Bob. Jag sitter på balkongen och njuter till regnet. Det är så kvavt ute så man vet inte var man ska ta vägen. Har plattat håret tre gånger idag för det sväller som fan av fukten ute. Kul! Ser ut som en igelkott likt förbannat :)

Nu har sambon hjälpt sin mamma att flytta till sitt hus. Tror tanken är att vi ska dit ikväll och umgås lite och titta. Nu ska jag slänga lilleman i ett bad då han tyckte saften passade bättre i håret än i halsen. Sen får jag väl platta håret igen för man kommer väl svettas om han ska ha varmvatten ;)