DÅLIG FLICKVÄN

Blev ytterligare en solig och härlig dag idag. Efter frukosten satte jag barnen i vagnen och tog en promenad till Bromölla.  Vi gick till gamlamormor och hon ville bjuda på en semla. Jag tackade nej och istället gjorde de smoothie till mig :) snacka om att den där semlan var frestande, wienersemla dessutom! Är väldigt nöjd att jag höll fast vid mitt beslut. 
På eftermiddagen hade jag en tid på vårdcentralen som bokades hastigt och lustig i förmiddags. Det var andra sprutan av mitt livermoderhalscancer-vaccin. Nu återstår en spruta. Det gick oerhört snabbt och jag kom in lite innan min tid så jag var hemma inom en kvart igen :) 
Sen tog vi och promenerade hem igen. 
När vi kom hem fick gossen mat, jag förberedde vår middag och sen pratade jag med min vän som fick bebis förra veckan :) jag har väntat med spänning på att höra hur allt gått :) 

Idag är det älsklingens träningsdag och på sistone har han skippat träningen. Jag kan fortfarande känna varje dag han är på jobbet hur mycket jag saknar honom. Inte riktigt fyllt upp kvoten med hans närhet från resan :) jag satt hela kvällen och hoppades att han inte skulle komma upp med träningsväskan ;) men den kom och nu är han snart hemma och går och lägger sig :/ en normal flickvän kanske peppar sin sambo till att träna medan jag vill ha honom hemma :/. Känner mig lite hemsk faktiskt!  

Nu ska jag se klart biggest looser sen är det läggdags för mig med. Passar på medan Milton sover så jag får mina timmars skönhetssömn :)