SJUK KÄNSLA

Då var det månadens sista fredag vilket innebär att på måndag börjar allvaret igen för båda mina hjärtan! 
Frågan är: hur kommer jag få dagarna att gå runt? :/ 
Jag är så grymt uttråkad om dagarna så jag tar gärna emot tips på vad man kan göra. Vissa dagar finns dock inte ork så då är soffan min bästa vän! 
Det fanns så mycket jag hade på min att göra lista under sommaren och främst nu. Det är Sjukt jobbigt att inte orka eller göra det jag hade velat få gjort denna sommaren. Tex fixa i rabatterna och få i ordning. Allt har dött i växthuset för där har jag inte vattnat på en månad.. 

Idag är verkligen en tråkig och trist dag då ingenting blir gjort. Jag gick från soffan och har nu förberett middag som nu står i ugnen och nu ligger jag på soffan igen. Jag känner mig verkligen sjuk av att bara ligga. 

Jag har börjat få sjuka konstiga tankar inför bebisens nedkomst. Det är bara 10 veckor till den kommer och självklart längtar jag grymt mycket nu samtidigt som jag tycker det är sorgligt för jag har bara 10 veckor ensamtid med min stora tjej sen kommer resten av hennes liv bestå av en till i familjen som får uppmärksamhet. Jag vill verkligen ta vara på dessa veckor och ge henne allt så snälla ge mig energi till det! Foglossning och trötthet kan väl komma efter 20.00 på kvällen? :)